OPTIES EN ACCESSOIRES

Onze garagedeuren kunnen worden uitgevoerd met onderstaande opties of accessoires. Uiteraard zijn al onze opties en accessoires uitgebreid getest op o.a. functionaliteit en duurzaamheid.

 

Eenvoudige bediening

Om de garagedeur te bedienen kunt u kiezen voor handbediening of bediening met een elektrische motor. Wij adviseren u hierbij graag.

 

Kleuropties

Al onze deuren worden standaard met een witte duurzame toplaag geleverd. Kiest u liever voor een andere kleur dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. De kleurkeuze is zelfs vrijwel onbeperkt. Graag informeren wij u over de uitgebreide kleurmogelijkheden.

 

Vensters

Wij kunnen uw garagedeur eventueel uitvoeren met vensters in diverse modellen en afmetingen. Naast meer lichtinval zorgt deze optie tevens voor een verfraaiing van uw gehele garagedeur. Wij kunnen de vensters in drie soorten leveren: rechthoekige vensters, rechthoekige vensters met vlakverdeling of ronde rvs vensters

 

Loopdeuren

Bijna alle garagedeuren kunnen worden geleverd met een loopdeur. Door onze innovatieve constructie, blijft de drempel laag (25mm.) zodat deze geen obstakel vormt. De garagedeur is voorzien van een microswitchschakelaar die ervoor zorgt dat de deur niet geopend kan worden, zodra de loopdeur geopend is.

 

Inbraakbeveiliging

Alle deuren die wij leveren zijn voorzien van het SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen) keurmerk.