WOODLINE

HLC-L

Deze deur heeft fraaie reliëfvlakken (cassettes) in combinatie met de woodgrain structuur. Door deze verdeling krijgt de deur een “klassieke” uitstraling en tevens een luxueus uiterlijk. De standaardkleur is wit. Deze deur kunt u ook nog luxer maken door hem in dezelfde kleur te spuiten als bijvoorbeeld de voordeur van uw huis. 


Al vanaf € € 865,15,-

WLG

Garagedeur uit de WoodLine serie. Uitgevoerd zonder horizontale belijning, maar wel met woodgrain structuur. U krijgt de indruk van een luxe massieve garagedeur door de grote brede planken. De stalen panelen hebben een speciale bewerking ondergaan, waardoor ze niet van écht hout te onderscheiden zijn. Uw garagedeur krijgt een exclusieve uitstraling zonder het onderhoud van echt hout. De WLG panelen zijn uitsluitend leverbaar in het lichte design (WLG-L).


Al vanaf € € 865,15,-

WLS-D

Een exclusieve uitstraling zonder het onderhoud van echt hout! Deze WoodLine deur heeft een horizontale belijning en woodgrain reliëf. De overgang tussen de verschillende panelen is gecamoufleerd door het planken-decor. De speciale bewerking geeft u de indruk van een exclusieve, massief houten garagedeur. De D versie is de Donkere variant van de WLS.


Al vanaf € € 865,15,-

WLS-L

Een exclusieve uitstraling zonder het onderhoud van echt hout! Deze WoodLine deur heeft een horizontale belijning en woodgrain reliëf. De overgang tussen de verschillende panelen is gecamoufleerd door het planken-decor. De speciale bewerking geeft u de indruk van een exclusieve, massief houten garagedeur. De L versie is de Lichte variant van de WLS.


Al vanaf € € 865,15,-

WLV-L

Nog geen omschrijving beschikbaar


Al vanaf € € 865,15,-